Aanbrengen nieuwe cursist!

Als via jou  ( bestaande client) zich een nieuwe cursist aanmeldt dan krijg je van mij een bon van 20 euro/ produkt  ( Dopper fles) of een gratis Personal coaching les. Dus wacht n...

Aanbrengen nieuwe cursist verdien een bon voor een behandeling!

indien je een nieuwe cursist meebrengt verdien je een bonvan 20 Euro voor een behandeling naar keuze bij: Beauty salon Try-This Eindhoven Voor meer info www.try-this.nl  ...

Medisch centrum en Fysiocompany ( 1 e etage)

Barrierweg 3F , Eindhoven

Informatie / Aanmelden

Fit & Slank "in 8 weken"

Maandag

Start: 06-11-2017

Tijden: 19:30 - 20:15

Opmerkingen:

Dit is een start cursus!

in deze Groepscursus ligt het accent op het ontwikkelen van een gezonde levensttijl met ALS belangrijk aspect een gezonde normale voeding!

De cursus gaat in op voeding, beweging en verandering van gedrag!

Bij vragen of advies kan je contact opnemen via 0653893311 of via [email protected]

Hartelijke groet

 


Fit & Slank "een leven lang"

Maandag

Start: 06-11-2017

Tijden: 20:15 - 20:45

Opmerkingen:

Dit is een vervolg cursus ! Hier zal vooral verder op verandering van gedrag ingegaan worden Bij vragen of advies kunt u natuurlijk contact opnemen via 0653893311 of [email protected],

hartelijke groet

Marleen van den Hurck


Personal Coaching Instap pakket

Maandag

Start: 06-11-2017

Tijden: 21:30 - 22:00


Fit & Slank "in 8 weken"

Donderdag

Start: 06-11-0017

Tijden: 19:30 - 20:15

Opmerkingen:

Groepscursus in 8 weken.

in deze Groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl met als belangrijkste aspect gezonde voeding. De cursus gaat verder in op voeding, beweging en verandering van gedrag.Kijk voor meer info op www.fitenslank.nl


Fit & Slank "onder controle"

Donderdag

Start: 06-11-2017

Tijden: 20:45 - 21:15

Opmerkingen:

Dit is een sessie waarbij je een peptalk krijgt en een weegmoment met daarbij het bespreken van je valkuilen.(10 sessie's is 40 E)

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

Fit & Slank "een leven lang"

Deze groepscursus wordt ook ondersteund met een vetpercentagemeeting, groepsdiscussies, natuurlijk een wekelijks weegmoment en vooral uitgebreide "peptalks" voor verdere motivatie. 8 lessen van 30 min NIEUW: weekend e-mail voor extra motivatie

Fit & Slank "onder controle"

10 weegmomenten en een peptalk in 1 jaar. De sessies van 15 min zijn maandelijks (10x per jaar) en de cursus duurt 1 jaar en wordt ook vergoed door vele zorgverzekeraars.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Marleen van den Hurck

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0653893311

Ik  ben voedingsdeskundige/dietiste en voedingscoach. Mensen helpen met hun gezondheid en het creeren van een gezonde en mooiere levensstijl met meer energie en een fitter gevoel en daardoor meer zelfvertrouwen, daar wordt ik blij van!

Door de jaren heen heb ik veel dieten en voedingsadviezen voorbij zien komen en gaan, gewoonweg omdat ze niet een blijvend effetct geven en niet vol te houden zijn. Veel richten zich niet op het veranderen van je voedingspatroon en zijn vaak erg gecompliceerd.

Gezond lekker eten en bewegen is de enige manier die ervoor zorgt dat je op een gezonde manier afvalt en het resultaat ook blijft!

Dit is ook de bewezen methode van FIT en SLANK !

Mensen laten ervaren dat ze het waard zijn dat gun ik iedereen!

Ben je geinteresseerd geraakt om samen dit aan te gaan neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan je doen via mail of telefoon.

 

Hartelijke groet Marleen.

0653893311

[email protected]