Aanbrengen nieuwe cursist!

Als via jou  ( bestaande client) zich een nieuwe cursist aanmeldt dan krijg je van mij een bon van 20 euro/ produkt  ( Dopper fles) of een gratis Personal coaching les. Dus wacht n...

Aanbrengen nieuwe cursist verdien een bon voor een behandeling!

indien je een nieuwe cursist meebrengt verdien je een bonvan 20 Euro voor een behandeling naar keuze bij: Beauty salon Try-This Eindhoven Voor meer info www.try-this.nl  ...

Marleen van den Hurck

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0653893311

Ik  ben voedingsdeskundige/dietiste en voedingscoach. Mensen helpen met hun gezondheid en het creeren van een gezonde en mooiere levensstijl met meer energie en een fitter gevoel en daardoor meer zelfvertrouwen, daar wordt ik blij van!

Door de jaren heen heb ik veel dieten en voedingsadviezen voorbij zien komen en gaan, gewoonweg omdat ze niet een blijvend effetct geven en niet vol te houden zijn. Veel richten zich niet op het veranderen van je voedingspatroon en zijn vaak erg gecompliceerd.

Gezond lekker eten en bewegen is de enige manier die ervoor zorgt dat je op een gezonde manier afvalt en het resultaat ook blijft!

Dit is ook de bewezen methode van FIT en SLANK !

Mensen laten ervaren dat ze het waard zijn dat gun ik iedereen!

Ben je geinteresseerd geraakt om samen dit aan te gaan neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit kan je doen via mail of telefoon.

 

Hartelijke groet Marleen.

0653893311

[email protected]