Fit & Slank Informatieavond

In september starten de groepscursussen van Fit & Slank weer. Wil je meer weten over Fit & Slank en heb je vragen over diverse cursussen die worden aangeboden? Kom dan langs op de informatieavond d...

Fit & Slank met Power Walking

De cursus 'in 8 weken' wordt gecombineerd met power walking (2 keer per week). De power walking training duurt 1 uur en je kan kiezen uit onderstaande dagen en aanvangstijden. ...

ULO Gorinchem

Zusterstraat 31 , Gorinchem

Informatie / Aanmelden

Fit & Slank "in evenwicht"

Opmerkingen:

Op afspraak. We zoeken samen naar een geschikt tijdstip.


Personal Coaching Instap pakket

Start: 10-09-2019

Opmerkingen:

Personal Coaching ook voor kinderen. Fit & Slank begeleid ook kinderen die te zwaar zijn. Meer informatie: https://www.fitenslank.nl/blz/kids.html  Op afspraak. We zoeken samen naar een geschikt tijdstip.

 


Fit & Slank "onder controle"

Opmerkingen:

Op afspraak. We zoeken samen naar een geschikt tijdstip.


Personal Coaching Instap pakket

Opmerkingen:

Op afspraak. We zoeken samen naar een geschikt tijdstip.
 


Fit & Slank "in 8 weken"

Start: 04-11-2019

Tijden: 19:00 - 19:45


Fit & Slank "in 8 weken"

Donderdag

Start: 12-09-2019

Tijden: 19:30 - 20:15

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"

Fit & Slank "onder controle"

10 weegmomenten en een peptalk in 1 jaar. De sessies van 15 min zijn maandelijks (10x per jaar) en de cursus duurt 1 jaar en wordt ook vergoed door vele zorgverzekeraars.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Marjolein Exalto

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-30412678

Wil je jouw levensstijl aanpassen en een gezond gewicht bereiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In mijn praktijk staat gezonde voeding en beweging centraal. We gaan samen aan de slag om verantwoordelijke keuzes te maken zonder pillen of maaltijdvervangers te gebruiken. Ik werk volgens de normen van het Voedingscentrum. Samen, met de Fit & Slank methode, gaan we opzoek naar de juiste balans voor een gezonde leefstijl.

Wie ben ik?
Ik ben Marjolein Exalto, getrouwd, moeder van 2 dochters en labrador Fons. Lekker gezond eten en daarnaast bewegen zijn een grote passie van mij. Tijdens beide zwangerschappen ben ik 30 kilo aangekomen dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn om gezond van deze extra kilo’s af te komen. Na mijn tweede zwangerschap heb ik het roer omgegooid en heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Mijn passie is nu mijn beroep geworden. Daarnaast geef ik ook diverse smal group trainingen waaronder power walking en Bad Ass Yoga. In Gorinchem en omstreken kan je in mijn praktijk terecht voor de Fit & Slank groepscursussen en individuele begeleiding.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.
Dit kan je doen via het contactformulier of te mailen naar [email protected]. Bellen kan ook: 06-30412678

Ga je met mij de uitdaging aan? Meld je dan aan!