Gratis Fit & Slank kookboek of 'Stralend voor de spiegel'

Als jij je aanmeldt voor Fit & Slank 'in 8 weken' samen met je vriendin of zus, dochter, man, enz.

Startdatum 16 januari 2020.

4 gratis Pilates lessen bij inschrijving Fit en Slank 'in 8 weken'

Als je je inschrijft voor de groepscursus Fit & Slank 'in 8 weken', dan krijg je 4 gratis Pilates lessen bij Teazer Pilates, Vijfhuizenberg 159, Roosendaal (minimaal 8 deelnemers). Dit wordt d...

Lekker Vitaal

Freesiaberg 24 , Roosendaal


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 219.00


Fit & Slank Personal Coaching "Totaal"

Prijs: € 749.00


Personal Coaching consult

Prijs: € 59.00


Fit & Slank "in 8 weken"

Donderdag

Start: 02-09-2021

Tijd: 19:00 - 20:00

Prijs: € 169.00

De Bergspil

Tolbergcentrum 158 , Roosendaal

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Fit & Slank Personal Coaching "Totaal"

Indien je weet dat je er zeker van wilt zijn om jouw lange termijn doelen te halen kun je voor Fit & Slank Personal Coaching "Totaal" kiezen.

Kitty Dekkers

E-mail: [email protected]
Telefoon: 0614645090

Wat houdt voor jou een fit en vitaal leven in? Is dat een slank en strak lichaam? Of misschien wil je meer energie hebben om alles te kunnen doen wat je wilt? Wil je meer gaan bewegen maar je vindt het moeilijk om een start te maken?

Op een persoonlijke en positieve manier word je begeleid tijdens het proces om jouw doel te bereiken. Je krijgt adviezen met betrekking tot gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en ik leer je bewust te kiezen voor een gezonde levensstijl, elke dag weer. De combinatie van deze factoren helpt je om een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Je verkleint daarmee ook nog eens de risico’s op hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt daarom (gedeeltelijk) de kosten van een gewichtsconsulent.

 

Daarnaast geef ik ook groepscursussen Fit & Slank, een complete aanpak met de focus op een eenvoudig eetpatroon - de regel van 3 en de 7 afspraken - en op fitheid. Een stimulans om dit samen met anderen te doen, en elkaar te steunen in dit proces.

 

Wie ben ik? Ik ben Kitty Dekkers, vitaliteitscoach en gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent, ik werk volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Ik coach mensen tijdens het hele proces naar een fit en vitaal leven. We hebben maar één lichaam en het is belangrijk hier goed voor te zorgen en er liefdevol mee om te gaan.

Wanneer je gewoonten niet bijdragen aan je gezondheid is het goed om na te gaan hoe je deze kunt aanpassen. Maar dat aanpassen is lang niet zo eenvoudig als het klinkt. Wij mensen zijn nu eenmaal gewoontediertjes en wilskracht alleen is niet voldoende om een vast gedragspatroon te veranderen. Naast de adviezen met betrekking tot gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning maak ik gebruik van een methode om jou bewust te maken van de keuzes die je (elke dag) kunt maken om je weer fit en vitaal te voelen èn te blijven. Daarnaast leer ik je met tegenslagen en uitdagingen om te gaan waardoor je ook op moeilijke momenten gemotiveerd blijft om je nieuwe gezonde leefstijl vol te houden.

 

Welk doel je ook hebt, een goede gezondheid helpt in ieder geval om met volle teugen van het leven te genieten. Veel gezondheidsklachten en welvaartsziekten worden veroorzaakt door onze levensstijl. En daar kan je zelf iets aan veranderen. Ik hoop met mijn praktijk in kleine stapjes een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger leven.

 

Vele kleine stapjes maken samen ook een grote sprong!