LUXE weegkaart 10 weegmomenten € 59

**NIEUW**  10 weegmomenten op de EXCLUSIEVE weegschaal met printuitdraai voor thuis. € 59 Alle bonnen netjes in een mapje om thuis nog eens rustig je verloop te bekijken. 17+ ...

Werkboekje kinderen 6-12 jaar € 9,75

Voor kinderen (6-12 jaar) die niet willen lijnen, maar wel een gezond eetpatroon willen ontwikkelen. Werkboek voor kids met eenvoudige opdrachtjes. (excl. verzendkosten)(op afspraak af te ha...

[email protected] Coaching (Fit & Slank) ~ Waalwijk, Laageinde 79a

Laageinde 79a , Waalwijk

Informatie / Aanmelden

Personal Coaching Instap pakket

Opmerkingen:

4 persoonlijke consulten van ongeveer 30 minuten p.c.  € 199 (Alleen of met z'n tweetjes*. Je betaalt de kosten p.p.)

ALLEEN op afspraak

*DUAL Personal Coaching. Samen Sterk(er)!

 


Personal Coaching consult

Opmerkingen:

Persoonlijke Coaching LOS CONSULT

Ongeveer 30 minuten p.c. ad. € 59

ALEEN op afspraak


Fit & Slank "in 8 weken"

Donderdag

Start: 22-08-2019

Tijden: 20:00 - 20:45

Opmerkingen:

"in 8 weken"       Maximaal 6 cursisten

DONDERDAGAVOND: 8 lessen

22, 29 augustus            5, 12, 19, 26 september        3, 10 oktober

**Is reeds van start gegaan**

 

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Karin Rutgers

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-44 075 393

We zien het allemaal om ons heen. Steeds meer (jonge) mensen hebben te maken met overgewicht. We hebben een breed aanbod in voedingsmiddelen en veel lichamelijke arbeid is inmiddels vervangen door apparaten. Zelfs voor de boodschappen hoeven we de deur niet meer uit. Iedereen heeft op de computer via Social Media honderden vrienden. Je hoeft bijna nergens meer lijfelijk naar toe om deze kontakten te onderhouden. Voor ons lichaamsgewicht, ons zelfbeeld en onze sociale kontakten kleven er veel nadelen aan deze vooruitgang zolang we niet (kunnen) doseren.

Wie is Karin Rutgers?

Ik ben gelukkig nooit erg dik geweest. Eerder een middenmootje van de klas.
Ik hield van lekkere dingen als wit brood, worst, hagelslag, drop, chips en koek, friet en pannenkoeken…
Van sporten hield ik niet. 
Tijdens mijn zwangerschappen maakte ik kennis met ‘overgewicht’. Ik kon mijn schoenen niet meer strikken zonder eerst mijn voet op een traptrede te zetten, ik stond te hijgen nadat ik de trap opgelopen was, ik had last van maagzuur en door het extra gewicht lag ik ’s nachts regelmatig hard te snurken. Ik had dikke enkels en mijn bloeddruk ging omhoog. Ik vond het lastig niet mobiel te zijn en me belemmerd te voelen door mijn volle lichaam. Ik was moe en kwam energie tekort, en als excuus voor mijn gewicht had ik mijn zwangerschap. Het fijne van deze ervaring met ‘te dik zijn’ was dat er een einddatum voor stond. Na de bevalling zou ik mijn eigen gewicht weer terug krijgen. Gelukkig was dat ook zo.

Een aantal jaren later liet mijn weegschaal het gewicht van mijn zwangerschappen weer zien en nu was ik NIET ZWANGER! De knop moest en ging om. Ik ben gaan wandelen en later zelfs hardlopen. Eerst korte stukjes en later steeds langer. Ik voelde me fitter en gezonder en ik kreeg regelmatig complimentjes.

Nadat ik in 2012 mijn studie voor Life-Coach had afgerond ben ik aansluitend de opleiding voor Gewichtsconsulente gaan doen. Vanaf dat moment heb ik ook mijn voedingsgewoonten beetje bij beetje aangepast. Ik ging me steeds energieker voelen. 

Inmiddels ben ik weer netjes op een gezond gewicht waarbij ik me goed voel en heb ik weer voldoende marge ingebouwd, weg van die grote hoeveelheid kilo’s waar ik niet naar toe wil.

Leef je Droom, Droom niet je Leven