Gratis Power Walken i.c.m. Fit & Slank Personal Coaching

POWERWALKING IS FIT EN FUN Wil je lachend en met plezier afvallen, meer energie krijgen en fitter worden? Wil je jouw zelfvertrouwen verhogen en een stap zetten naar een gezonder leven? Dan is ...

Verdien een kadobon van € 25,-

Verdien een bon voor een behandeling! Indien je een nieuwe cursist aanbrengt verdien je een bon van 25 Euro voor een behandeling naar keuze bij: Massage praktijk Heerlijke Handen ...

Gezond Lansingerland

Bergweg Noord 41 , Bergschenhoek


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 199.00

Opmerkingen:

Op afspraak


Fit & Slank "in 8 weken"

Woensdag

Start: 30-10-2019

Tijden: 19:30 - 20:15

Prijs: € 149.00


Fit & Slank "in evenwicht"

Woensdag

Start: 30-10-2019

Tijden: 20:15 - 20:45

Prijs: € 89.00

Stijl Samen / Modus Design

Herenstraat 28a , Berkel en Rodenrijs

Fit & Slank "in 8 weken"

In deze groepscursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Jacqueline de Goede

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31(0)6-41176986

Mensen die willen afvallen zien voeding als hun grootste vijand. Zij zien dit vaak als dikmakers. Het gevolg is dat men weinig gaat eten, bepaalde voedingsstoffen weglaten, maaltijden overslaan, of met de zogenaamde “wondermiddelen”, zoals poeders, pillen, shakes etc. aan de slag gaan. Dit nooit met een blijvend resultaat. Juist door goed en gezond te eten krijgen we de juiste energie en is het gewicht beter onder controle te houden.

Het gaat erom om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen met behulp van vitale voeding. Dit in combinatie met bewegen, zorgt er voor dat je met een blijvend resultaat kan afvallen en daarnaast zal je je ook energieker en fitter voelen. Wie wil dat niet!

Jacqueline de Goede van De Goede-Lijn praktijk voor gewichtsbeheersing en een gebalanceerd leven werkt met Fit&Slank. Tevens is zij gespecialiseerd in kind en voeding en gecertificeerd wandelcoach.

Wie is Jacqueline de Goede?

Tijdens en na mijn studie Personeel & Arbeid heb ik mij vooral bezig gehouden met het coachen van mensen. Werken met mensen en er uit halen wat erin zit. En ik heb geleerd dat er in de mens meer zit dan dat men daadwerkelijk denkt. Daarnaast ben ik altijd met voeding bezig geweest. Toen ik stopte met werken voor een werkgever ben ik de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen en daarnaast heb ik mijn certificaat voor wandelcoach behaald. Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en coach ik volwassenen en kinderen als gewichtsconsulent naar De Goede Lijn. Daarnaast begeleid ik groepen met (sportief) wandelen. Zo haal ik eruit wat erin zit, zowel bij mijzelf als bij mijn cliënten.