Personal Coaching Instap Pakket

2019

Geen 4 weken maar 6 weken het Personal Coaching traject. Je krijgt 2 extra weken GRATIS

Gewichtsbeheersing Isabel

Maasbanderkerkweg 4 , Stein


Personal Coaching Instap pakket

Start: 03-09-2018

Prijs: € 199.00

Opmerkingen:

Bij de personal coaching krijgt u alle aandacht die u nodig heeft. Er wordt gekeken naar uw voedingspatroon en leefstijl. Samen zorgen we er voor dat u weer Fit & Slank wordt en zich weer veel lekkerder in het vel gaat voelen.

U kunt hiervoor terecht in mijn praktijk op dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

 

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Isabel Smeets

E-mail: [email protected]
Telefoon: 046-4350799 / 06-23987552

Wie ben ik.

Ik ben Isabel Smeets, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Mijn hobby's zijn wandelen met de hond, fitness, lekker koken en lezen. Ik heb in 1998 mijn diploma gewichtsconsulente gehaald. Ik woon in een klein dorpje Maasband genaamd. Dit hoort bij de gemeente Stein.

Voeding is voor mij belangrijk. Ik heb zelf ontdekt wat voeding met je kan doen toen ik iets aan mijn darmen had en je weer een stuk fitter kan gaan velen door goede voeding. 
Ik heb naast de opleiding gewichtsconsulent ook de opleiding gevolgd tot Counselor en verschillende modules gehaald van de psychologie op de Open Universiteit. Dit omdat het gedrag achter verkeerde voedingskeuze ook belangrijk is en door deze opleiding een goed inzicht in heb gekregen. 
Tevens heb ik een specialisatie gedaan voor Voeding & Ouderen, omdat naarmate we ouder worden de voedingsbehoeftes veranderen. Fit & Slank past perfect erbij.