Dorry Smets

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-25094635

Ik ben Dorry Smets en ik geef groepscursussen, personal coaching en online cursussen  in de gemeente Peel & Maas.

Voeding en veel sporten heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Mijn interesse in voeding heb al sinds ik me kan heugen. Vandaar dat ik ook in 2016 ben gestart met de opleiding gewichtsconsulente en kort daarna mijn praktijk ben gestart.

 

Om nog meer kennis te vergaren ben ik  verschillende opleidingen gaan volgen:

Orthomoleculaire voeding en suppletieadviseur, specialisatie Psyche en Gewicht, Hormoonfactor trainer bij Ralph Moorman  en als laatste powerwalktrainster.

 

Sinds 1 april 2022 werk ik met de Fit & Slank-methode, omdat dit voor mij dè manier is om zelf keuzes te maken en te blijven genieten van eten. De kracht van de methode zit in de eenvoud en sluit volledig aan op de adviezen van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

Fit & Slank is geen dieet, maar een verandering van leefstijl voor de rest van je leven. Zodat je toch kunt genieten van eten, zonder honger te lijden.

 

Inzichten krijgen en bewustwording is dan ook zo belangrijk om je doel te behouden.

Het lijkt zo eenvoudig: keuzes maken en willen veranderen. Toch lijken er allerlei excuses de kop op te steken als het moment van verandering daar is. Om dan toch een andere weg in te slaan is moed nodig.

Moed en een groot verlangen!

Het verlangen om voor het onbekende te durven kiezen moet groter zijn dan de angst om het bestaande patroon te doorbreken.

 

Ik wil je daar heel graag bij helpen. Samen gaan we op pad om je doel te verwezenlijken.

IS je interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik sta je graag te woord.

 

VERGOEDINGEN
Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten (BGN) krijg je in de meeste gevallen een vergoeding vanuit je zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent. Vraag dit even goed na bij jouw zorgverzekeraar voordat je een afspraak maakt.