Fier op Jezelf / praktijk van Claudia Lange

Koningin Julianastraat 12 , Grathem


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 239.00

Opmerkingen:

Ben jij niet zo een "groepsmens", of werk je in wisselende diensten, waardoor het volgen van de cursus op een vast dagdeel lastig is, kies dan voor Personal Coaching. Deze consulten passen we in in onze beide agenda's. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Claudia Lange

E-mail: [email protected]
Telefoon: (+31) 06 - 42 17 23 06

Als ervaringsdeskundige van vele diëten, kwam ik in 2013 zelf in aanraking met Fit & Slank. En met succes. 30 kilo lichter, zijn de regel van 3 en de 7 afspraken een vanzelfsprekend onderdeel van mijn dagelijkse eet-, beweeg- en leefpatroon. En “Straal ik voor de Spiegel”.

 

In de huidige consumptiemaatschappij ligt verleiding altijd op de loer. Belangrijk is de manier hoe jij er mee omgaat! Dit vraagt inzicht in en verandering van gedrag en gewoontes. Een uitdaging? Dat is het zeker! Maar ik weet zeker dat ook jij die uitdaging aan durft en kunt. Ik zeg altijd: “Waar een wil is, is een weg”.

 

De methode van Fit & Slank geeft je inzicht in jouw voedingsgewoonten en biedt hulp bij verandering naar een gezond eetpatroon en een fitte leefstijl. Wat ik heel belangrijk hierbij vind: Je maakt je eigen keuzes.

 

Ik ben getrouwd en fier op onze drie kinderen. Na 15 jaar arbeidsbemiddeling en een aantal jaren locatiemanagement in de kinderopvang, was ik in 2015 toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ik in de opleiding tot gewichtsconsulente. Kennis, kunde en passie voeg ik inmiddels sinds september 2016 samen als voedingscoach in mijn eigen praktijk “Fier op Jezelf”. Daarnaast geef ik in Heerlen en Kessenich / Kinrooi (B) groepscursussen volgens de Fit & Slank methode. Ik nodig je uit om samen met mij de gezonde weg van Fit & Slank te bewandelen, zodat ook jij straks kunt “Stralen voor de Spiegel”.

 

Tot gauw!

Voedingscoach Claudia Lange