Sport voor slechts €15 bij Fitlife!

Als je de cursus Fit & Slank in 8 weken volgt kun je bij Fitlife in Budel voor slechts €15 8 weken lang onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van Fitlife, inclusief het unieke Milon co...

Christel Postuma

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-506 26 613

Afvallen, wie kent het niet! We hebben het allemaal wel eens geprobeerd en vaak niet met het gewenste resultaat. Of misschien juist wel met het gewenste resultaat, maar kon je dit resultaat niet vasthouden. De oplossing? Fit & Slank!
Geen dieet, geen standaard menu’s of shakes en repen, nee gewoon gezond en toch lekker eten! Ja hoor gezond en lekker eten gaan best samen! Met Fit & Slank creëer je niet alleen een nieuw gewicht maar een ook nieuwe levensstijl, één die er voor zorgt dat je blijvend afvalt! Doorbreek je vastgeroeste eet- en gedragsgewoontes en start vandaag nog! 

Het afgelopen jaar heb ik met eigen ogen ondervonden wat het Fit & Slank concept te weeg kan brengen in het leven van vele mensen. Ik ben dan ook erg blij dat ik dit verder uit kan breiden met mijn eigen locaties in Budel en Mierlo.

Wie is Christel Postuma?

 Over mijn persoonlijkheid…

In het dagelijkse leven ben ik een gedreven sporter en coach ik vele mensen met heel veel plezier naar het behalen van hun fysieke doelen. Met mijn sportlessen streef ik altijd naar het hoogst haalbare, natuurlijk afgestemd op persoonlijke doelstellingen. Deze fysieke ambities zijn alleen haalbaar als er een perfecte balans is in voeding en beweging, vandaar dat ik besloot de opleiding gewichtsconsulent te volgen. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij Fit & Slank! Na het afronden van mijn studie kreeg ik van Anja de kans om voor haar de cursus Fit & Slank in Budel en Weert te verzorgen. Inmiddels coach ik met veel genoegen mensen bij het behalen en behouden van hun ideale lichaamsgewicht.