Fysiotherapie Midden-Limburg

Schaapweg 1 , Vlodrop

Online - Brigitte Lemmen

Kempkensstraat 1 , Nunhem

Wijkaccommodatie Herteheym

Putkamp 6a , Herten/Roermond


Fit & Slank "in 8 weken"

Maandag

Start: 12-09-2022

Tijd: 18:30 - 19:15

Prijs: € 189.00


Fit & Slank "in evenwicht"

Maandag

Start: 12-09-2022

Tijd: 19:30 - 20:00

Prijs: € 115.00


Fit & Slank "in 8 weken"

Maandag

Start: 12-09-2022

Tijd: 20:15 - 21:00

Prijs: € 189.00

Zwembad de Roerdomp

Achilleslaan 2c , Roermond

MY35' - Roermond

Kapellerpoort 1 , Roermond

Praktijk Brigitte Lemmen Voedingscoach

Kempkensstraat 1 , Nunhem

Fit & Slank "in 8 weken"

Wil jij ook een gezonde levensstijl?

Fit & Slank "in evenwicht"

Deze cursus is een vervolg op de groepscursus Fit & Slank "in 8 weken"

Brigitte Lemmen

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-41159893

Je voeding bepaalt voor een groot deel hoe prettig je in je vel zit. Het is de energiebron voor je lichaam. Maar ook andere leefstijlelementen als ontspanning, beweging en hoeveelheid slaap zijn van groot belang voor je gezondheid en daarmee voor je kwaliteit van leven.
Door te weinig slaap, ingesleten patronen, emoties, stress of de overgang kan het zijn dat je in de loop der tijd een minder goed eetgedrag hebt ontwikkeld en daardoor overgewicht hebt gekregen. 

De dieetindustrie speelt handig in op het probleem van overgewicht en brengt allerlei afslankmiddelen en dieetpreparaten op de markt. Echter het bereiken en vooral vasthouden van een gezond gewicht is geen kwestie van een dieet volgen of streng lijnen. Het gaat om de verandering van je leefstijl!

Verandering van je leefstijl betekent:
• Doorbreken van patronen
• Loslaten van gewoonten
• Aanleren en eigen maken van nieuw (eet)gedrag

Door:
• inzicht in je eetpatroon
• je valkuilen herkennen en benoemen
• de juiste doelen stellen
• kennis over gezonde voeding 

We bespreken samen wat je wensen en doelen zijn en waar eventuele problemen liggen. Je wordt jezelf bewust van je voedings- en leefpatroon. Stap voor stap werk je aan veranderingen met blijvend resultaat. Dus afvallen op een verantwoorde manier volgens de Richtlijnen Goede Voeding en voldoende lichaamsbeweging.
Graag wil ik als gediplomeerd voedings- en gewichtscoach anderen adviseren, coachen en enthousiast maken om betere keuzes te maken in voeding en beweging en daarmee energieker en gezonder te worden. Afvallen door anders te eten en te bewegen is daarbij vaak de eerste stap, maar niet iedereen kan dat op eigen kracht.
Naast de kennis over voeding en afvallen zet ik bij de begeleiding vooral mijn coachingsvaardigheden in. Ik houd je een spiegel voor, help je gemotiveerd te blijven. Dit probeer ik met veel enthousiasme te doen. Samen werken wij aan het behalen van je doelstellingen!
De combinatie van persoonlijke begeleiding, kennis over gezonde voeding en voldoende beweging is de sleutel naar succes! 

In de gemeenten Roermond en Roerdalen, geef ik groepscursussen via de Fit & Slank methode. Daarnaast kun je bij mij terecht voor Personal Coaching.