Wat kunnen wij voor jou doen?

Wil je afvallen? Wil je stralen? Wil je lekker in je vel zitten? Wil je je leefstijl verbeteren?

Wij helpen je!

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Wij kiezen voor een complete aanpak met focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’.  Bij het veranderen van je leefstijl moet je gewoontes loslaten en patronen doorbreken om vervolgens nieuw gedrag aan te leren.  Wij zorgen ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je.  

Maak kennis met de cursussen van Fit & Slank

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.

Word jij een succesverhaal? 

Investeer in je zelf en wij beloven dat je geen spijt zult krijgen als je met Fit & Slank in zee gaat.

Meer dan 250 succesverhalen en vele berichten in het gastenboek bewijzen dat onze eenvoudige methode ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’, de unieke FenS app en natuurlijk onze coaches jou laten stralen!

Vind een Fit & Slank coach bij jou in de buurt

Excuses verbranden geen calorieën

Ben jij op zoek naar slanke recepten? 

Met lekkere ideeën voor gezonde eetmomenten, een heerlijk soepje, een frisse salade of een lunch met vitale voeding kun jij je streefgewicht bereiken. Met deze recepten en de unieke Fit & Slank methode is succes verzekerd!

Verzekerd?

Omdat Fit & Slank zich houdt aan de normen van het Voedingscentrum en is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) worden de kosten van cursussen vaak vergoed door vele Zorgverzekeraars.

Klik hier voor vergoedingen….

Over 2 maanden zul je wensen dat je vandaag zou zijn gestart

Wil je zelf bepalen in welk tempo jij je leefstijl verbeterd?

Met een online e-Coaching programma van Fit & Slank kun je direct starten, in je eigen tijd en op elk moment dat het jou uitkomt. Het werkt op elke gewenste locatie, thuis, op je werk en zelfs op vakantie. 

Zonder Fit & Slank coach kun je de hoeveelheid informatie zelf doseren. Stap voor stap ga je in je eigen tempo aan de hand van de mails door het boek, de werkboeken en video's heen.

Uiteraard zal de unieke FenS app ook bij de e-Coaching motiveren, controleren en inspireren. 

Bestel de e-Coaching nu!

Niets smaakt zo lekker als slanker zijn voelt