Gebrek aan inspiratie

Yvonne Verhoeven uit Meijel

Deze week moest ik binnen Fit & Slank van alles aanleveren voor Facebook. Zo ook twee lekkere recepten met een mooie foto. Ik heb me suf gepiekerd. Wat ga ik maken wat lekker is en wat past binnen de visie Fit & Slank. En ik moet bekennen dat ik er niet uit kwam.  Er zijn al zoveel lekkere recepten bedacht. (http://bit.ly/2mnak4d) Ik had iets gemaakt maar dat kon echt niet volgens mijn man en kinderenL En daar was ik het zelf wel mee eens, het was niet Fit & Slank waardig. Daar over nadenkend kwam ik tot het volgende, moeten we al die recepten wel willen.

Bij Fit & Slank staan we voor eenvoud. We hebben onze Regel van 3 en de 7 Afspraken. Heel simpel, drie boterhammen, drie keer yoghurt,  drie keer fruit en een warme maaltijd met aardappel, groenten en vlees op één dag. Daarbinnen mag je varieren met wat jij lekker vind. Zelf denk ik dan een tussendoortje is een appel, een banaan, een bakje kwark met een mineola, als warme maaltijd eten we aardappelen, een tartaartje met bloemkool en de dag daarna weer aardappelen, een stukje kip en lekkere boontjes.

Dat is eenvoudig en dat is waar Fit & Slank voor staat. Eenvoud! En nu hoor ik je denken, maar mag ik dan nooit eens wat anders, ja natuurlijk mag dat, eet vooral een keer iets wat jij echt lekker vind. Maar waarschijnlijk is het aanbod dan al groot genoeg, en is het voor jou al moeilijk kiezen. Ga voor je eerste keuze. Kies en eet wat jij echt lekker vind en daar heb je mijn recept van de havermoutmuffins echt niet voor nodig.  Toch Hans, Janneke…

Laat het smaken! Groet Yvonne