Kettlebellcursus Venlo

Krachttraining met Kettlebells is een hele effectieve manier om je lichaamssamenstelling te verbeteren. Een kettlebelltraining is kort en intensief en zet heel veel spieren tegelijk aan het werk. Met slechts 2 tot 3 keer per week 15 tot 20 minuten trainen, kun je ervoor zorgen dat je spiermassa omhoog gaat waardoor je meer vet gaat verbranden en veel strakker wordt. Het voordeel van trainen met de Kettlebell is dat je het makkelijk thuis kunt doen en dat het niet veel tijd en ruimte kost. Omdat het trainen met een gewicht wat je net kunt volhouden het meeste effect heeft, is het belangrijk in het kader van blessurepreventie dat de oefeningen technisch goed worden aangeleerd en uitgevoerd.

Fit & Slank met Willz biedt een kettlebellcursus van 4 weken aan, in combinatie met de cursus "Fit & Slank in 8 weken" in Venlo. Na les 3, 4, 5 en 6 van de cursus "Fit & Slank in 8 weken" in Venlo, kun je een kettlebellles van een half uur krijgen waarin je alle oefeningen technisch goed leert uitvoeren. Je gaat thuis na les 1 al aan de slag met trainen en na 4 weken weet je precies hoe je de oefeningen goed uitvoert en hoe je variatie aan kunt brengen in de trainingen.

Gedurende de 4 lessen krijg je kettlebells mee naar huis om te oefenen en mocht je daarna besluiten zelf kettlebells aan te schaffen, dan weet je precies welke gewichten je nodig hebt.

Kosten voor 4 lessen (1e les is een proefles) inclusief huur 2 kettlebells € 50.00. Aanmelden kan na de proefles.