Tagliatelle

Met groenten uit de vriezer

Voor 1 persoon

  • Halve ui
  • 1 teentje knoflook
  • 50 gram volkoren tagliatelle/pasta of courgette pasta
  • Halve eetlepel olijfolie
  • 25 ml witte wijn
  • 25 ml slank room
  • 250 gram diepvriesgroenten, bijvoorbeeld sperziebonen, doperwten en broccoli roosjes
  • 100 gram garnalen uit de vriezer
  • Peper

 

  • Pel de ui en snij de ui in de lengte.
  • Pel de knoflook en snijd het teentje in dunne plakjes
  • Kook de pasta
  • Verhit de olijfolie, bak de ui met knoflook, witte wijn en slank room
  • 1 minuut laten inkoken, diepvriesgroente en garnalen toevoegen.
  • Deksel op de pan enkele minuten laten stoven. (laatste minuut de courgette pasta erbij als je hiervoor kiest)
  • Breng op smaak met peper.
  • Tagliatelle afgieten en stoofpotje groente en garnalen er over serveren.

Fit & Slank coach Judith Roelvink uit Den Bosch