Speltspaghetti met Italiaanse roerbakgroente

Voedzaam en lekker!

Ingrediënten: voor 2 personen

  • 150 gram volkoren speltspaghetti
  • 1 fles tomaten Passata
  • 450 gram Italiaanse roerbakgroente (groene aspergetips, spinazie, venkel, spitskool, tuinerwten)
  • 200 gram kippengehakt
  • Italiaanse kruiden naar smaak
  • 1 scheutje olijfolie om te bakken

 

Bereidingswijze:

Doe de olie in een wok en bak de kippengehakt bruin en gaar. Voeg de roerbakgroente toe en bak deze kort mee.  Kook ondertussen de speltspaghetti volgens de verpakking beetgaar in ruim water en giet af. Voeg de Passata en Italiaanse kruiden toe aan het kip/groentemengsel en roer om. Verwarm even goed door. Serveer wat speltspaghetti op een bord met daar overheen een schep groentesaus. Lekker met een klein beetje geraspte 30+ belegen kaas er overheen gestrooid.

Eet smakelijk! Fit & Slank coach Karin Rutgers