Paddestoelen ragout voor 4 personen

Heerlijk
  • 1 ui
  •  1 teentje knoflook
  • handje verse peterselie
  • 250 gr kastanje champignons
  • 250 gr paddenstoelen melange
  • olijfolie (om in te bakken)
  • vers gemalen peper
  • ½ groente bouillon tablet
  • 1 dl droge witte wijn
  • klein bekertje crème fraiche (light)

Ui pellen en heel fijn snipperen, knoflook pellen en persen. Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in stukjes snijden. In wok olie  verhitten,  paddestoelen ca. 2 minuten op hoog vuur roerbakken, ui en knoflook ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kort meebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren. Ragout ca. 1 minuut zachtjes laten sudderen en bouillontablet laten oplossen. Serveren met rijst en een salade of  broccoli.