Omelet rolletje

Met asperges
  • Ingrediënten
  •  3 eieren
  •  scheutje halfvolle melk
  •  1 rode paprika in dunne reepjes
  •  4 witte asperges gekookt, beetgaar
  •  75 gram roomkaas light
  •  volle hand rucola
  •  ½ handje pijnboompitjes
  •  peper
  •  peterselie
  •  vloeibaar margarine

 

Bereidingswijze:

Verhit een beetje vloeibare margarine in een pan. Bak hierin de paprikareepjes. Klop daarna de eieren, de melk en de gebakken paprika- reepjes goed door elkaar. Breng op smaak met peper en peterselie. Bak dit mengsel in een grote koekenpan (laag vuur, met deksel erop) om en om mooi gaar tot een omelet.

Laat de omelet goed afkoelen. Smeer de roomkaas over de omelet, leg de asperges in het midden van de omelet en verdeel de rucola en de pijnboompitjes er over heen. Rol nu de omelet voorzichtig op zet het omelet rolletje nog een uurtje afgedekt in de koelkast. Snijd het rolletje in plakken van ongeveer 1 cm dik en serveer op een sneetje volkoren toast.

Geniet ervan!

Fit & Slank voedingscoach Claudia Lange