Meloen - kipsalade

Fris, lekker en gezond.

• 1 grote galiameloen 
• 1 (gemarineerde) kipfilet 
• 1 eetlepel olijfolie 
• 2 eetlepels amandelschaafsel
• 1/2 rode paprika 
• 1 zakje veldsla 
• 1 eetlepel citroensap 
• 2 eetlepels mayonaise light
• 3/4 eetlepel kerriepoeder 
• zout en (versgemalen) peper 

Bereiden
Kipfilet in stukjes snijden en aar eigen wens marineren.
Meloen halveren en pitten verwijderen. Daarna in stukjes snijden. 
In pan olie verhitten en kipblokjes in ca. 5 minuten gaar bakken, regelmatig omscheppen. Intussen in droge koekenpan  amandelschaafsel goudbruin roosteren. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. 
In kom veldsla en citroensap door elkaar scheppen. In kommetje mayonaise light en kerriepoeder door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels citroensap. 
Meloenbolletjes, kip en paprika door veldsla scheppen. Af garneren met amandelschaafsel.